İlçemizde 18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. yıldönümü münasebeti ile okulumuz tarafından İspir Belediyesi Fazilet Dağcı Çığlık Konferans Salonunda  anma programı düzenlendi. Program Kaymakamımız Sayın Ahmet Salih POÇANOĞLU, Garnizon Komutanı Sayın Tayyip Enes ERGEN, Belediye Başkan Sayın Ahmet COŞKUN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet AYDIN, Daire Amirleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zeynep IŞILDAK’ın yaptığı program  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mız ile başladı. Ardından öğrencilerimizden Beray KAYA günün anlam ve önemini belirten bir konunuşma yaptı. Öğrencilerimiz tarafından günün anlam ve önemine ilişkin şiir, oratoryo ve tiyatro gösterileri sergilendi. Programımız İspir Anadolu Lisesi Çanakkale Korosunun müzik dinletisi ile sona erdi.

Programın hazırlanıp sunulmasında emeği geçen Müdürümüz Sinan YAŞAR’a, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimiz Şeyma GÜÇLÜ ve Zeynep IŞILDAK’a, Müzik Öğretmenimiz Sadık ŞANAL’a, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Emre ASLAN’a ve Felsefe Öğretmenimiz Musab AKÇAY’a  özverili çalışmalarından ve gösterdikleri üst düzey performanslardan dolayı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Onur Kurulumuz okulumuzda ayın öğrencilerini belirledi. Gösterdikleri gayret ve örnek davranışlarıyla Şubat ayında ön plana çıkan öğrencilerimizi tebrik eder, onlara destek olan öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Sayın Mustafa CANLI okulumuzu ziyaret etti. Okul yönetimimiz ve öğretmenlerimizle bir görüşme gerçekleştirerek taleplerimizi dinledi.

Öğretmenlerimizle yapılan görüşmeye İspir YBO öğretmenleri de katıldı.

Sayın Genel Müdürümüze okulumuza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz.

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Tuvana UYSAL'ın atamasının Ziya Paşa Ortaokuluna yapılması nedeniyle veda yemeği düzenledik. Tuvana hocamıza okulumuza vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür eder bundan sonraki eğitim öğretim hayatında başarılar dileriz.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı I.Dönem'inde göstermiş oldukları gayret ve elde etmiş oldukları başarıdan dolayı öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kaymakamımız Sayın Ahmet Salih POÇANOĞLU ve İlçe MEM Müdürümüz Sayın Ahmet AYDIN okulumuzu ziyaret etti. Okul yönetimimizden okulumuz hakkında bilgi alıp, sınıflarımızı ziyaret eden kaymakamımıza ve ilçe milli eğitim müdürümüze okulumuza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz.

Onur Kurulumuz okulumuzda ayın öğrencilerini belirledi. Gösterdikleri gayret ve örnek davranışlarıyla Aralık ayında ön plana çıkan öğrencilerimizi tebrik eder, onlara destek olan öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem Veli Toplantısını velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik.  Velilerimize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz.

Onur Kurulumuz okulumuzda ayın öğrencilerini belirledi. Gösterdikleri gayret ve örnek davranışlarıyla Kasım ayında ön plana çıkan öğrencilerimizi tebrik eder, onlara destek olan öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Okul futbol takımımız Erzurum’da düzenlenen Okul Sporları Futbol İl Müsabakalarına katıldı. İlçemizi il düzeyinde futbolda tek başına temsil eden takımımızı ve emek veren öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Takımımıza ulaşım desteği veren İspir Belediyesine teşekkür ederiz.

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yakup YILDIZ ve İspir İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet AYDIN okulumuzu ziyaret etti.

Ziyaret esnasında öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yakup YILDIZ’a okulumuza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’Ü Vefatının 85. Yılında Andık

Anma programında öğrencilerimiz tarafından Mustafa Kemal ATATÜRK’ün  hayatını anlatan metinler ve şiirler öğrencilerimiz tarafından okundu.

Programı hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Şeyma GÜÇLÜ’ye ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Murat YILMAZ, İspir Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Murat Hocamıza yeni görevinde başarılar diler, okulumuza ve öğrencilerimize vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ederiz..