Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Murat YILMAZ, İspir Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Murat Hocamıza yeni görevinde başarılar diler, okulumuza ve öğrencilerimize vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ederiz..

Okul Sporları Voleybol İl Müsabakalarını  okul takımımız 3. olarak tamamladı.

Öğrencilerimizi, onları müsabakalara  hazırlayan Özkan Aykut AKTAŞ’ı ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hasan KANLI’yı tebrik eder,  vermiş oldukları emeklerden dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Ayrıca bize ulaşım desteği veren İspir Belediye Başkanı Sn. Ahmet COŞKUN’a,  Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin SERTKAYA ve Mustafa ARSLAN’a  ve bizi iki hafta boyunca Erzurum il merkezine götürüp getiren İspir Belediyesi Personeli Turgut ATMACA’ya desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Onur Kurulumuz okulumuzda ayın öğrencilerini belirledi. Gösterdikleri gayret ve örnek davranışlarıyla Ekim ayında ön plana çıkan öğrencilerimizi tebrik eder, onlara destek olan öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

İlçemizde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı törenine İspir Anadolu Lisesi olarak katıldık.

Ekm

İlçemizdeki lise son sınıf öğrencileri ve mezun öğrencilerin katılımı ile 2. TYT ve AYT Deneme Sınavı yapıldı.

İlçemizde YKS’ye hazırlanan öğrencilerden deneme sınavlarına katılmak isteyenler okul idaremizle irtibata geçebilir.

Ekm

100. Yıl Dostluk Maçında İAL Okul takımımız İAL Veteran (Öğretmenler) takımı İspir İlçe Stadyumunda karşı karşıya geldi. Karşılaşma 2-2 sona erdi. Karşılaşmanın golleri Erdem BAŞKAPAN (2),Musab AKÇAY ve Emre ASLAN’dan geldi.

Dostluğun kazandığı maçın hakemliğini Ziya Paşa Ortaokulu Müdürü Fatih KAYA yaptı. Fatih hocamıza teşekkür ederken, okul takımımıza sonraki maçlarında başarılar dileriz.

Ekm

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halil İbrahim CEYLAN okulumuzda “Sağlıklı Yaşam ve Spor” konulu söyleşi gerçekleştirdi.    Söyleşi sonrasında kendilerine Okul Müdürümüz Sinan YAŞAR tarafından teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.    Hocamıza gerçekleştirmiş olduğu söyleşi için teşekkür ederiz.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü Kapsamında okulumuzda deprem - tahliye tatbikatları yapıldı. Tatbikat öncesi AFAD tarafından hazırlanan videolar öğrencilerimize izletilerek gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

Ekm

İspir İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Siyer-i Nebi Yarışmasına öğrencilerimiz de katıldı. Öğrencilerimize başarılar dilerken, İlçe Müftülüğüne bu anlamlı etkinlikten dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

İspir İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize  'Trafik Eğitimi' verildi. İlçe Emniyet Müdürlüğüne öğrencilerimizin eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz

Tem

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet törenimizi gerçekleştirdik.  Mezunlarımıza bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.

Tem

15 Temmuz 2016’da Türkiye Cumhuriyeti’nin millî birlik ve bütünlüğüne kastetme niyetiyle gerçekleştirilen hain darbe girişiminde, milletimiz ve demokrasimiz için canını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu uğurda büyük bir inançla mücadele eden halkımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kutlu olsun.

Nis

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönemin 1. Yarısında göstermiş oldukları çaba ve örnek davranışlarıyla ön plana çıkan öğrencilerimiz Onur Kurulumuz tarafından belirlendi. Öğrencilerimizi örnek davranış ve çabalarından dolayı tebrik eder, onların yetişmesinde emeği olan ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ PROGRAMI'nda görev alan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz...