18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ PROGRAMI

İlçemizde 18 Mart Çanakkale Zaferinin 108. yıldönümü münasebeti ile okulumuz tarafından İspir Belediyesi Fazilet Dağcı Çığlık Konferans Salonunda  anma programı düzenlendi. Program Kaymakamımız Sayın Ahmet Salih POÇANOĞLU, Garnizon Komutanı Sayın Ertuğrul ÇİFTÇİ, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa ARSLAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet AYDIN, Daire Amirleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zeynep IŞILDAK’ın yaptığı program  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mız ile başladı. Ardından Müdür Yardımcımız Samet KILIÇ günün anlam ve önemini belirten bir konunuşma yaptı. Öğrencilerimiz tarafından günün anlam ve önemine ilişkin şiir, oratoryo ve tiyatro gösterileri sergilendi. Programımız İspir Anadolu Lisesi Çanakkale Korosunun müzik dinletisi ile sona erdi.

Programın hazırlanıp sunulmasında emeği geçen Müdür Yardımcılarımız Samet KILIÇ ve Murat YILMAZ’a, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimiz Efendi YILDIRIM ve Zeynep IŞILDAK’a, Müzik Öğretmenimiz Sadık ŞANAL’a ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Emre ASLAN’a, özverili çalışmalarından ve gösterdikleri üst düzey performanslardan dolayı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda birinci ara tatil öncesinde 9,10, ve 11. sınıflarımıza 3. Gelişim İzleme Sınavı yapıldı. Bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

YKS Hazırlıkları kapsamında okulumuzda ilçemizdeki 11. ve 12. sınıf öğrencilerinin katılımıyla  cumartesi günü TYT, pazar günü AYT deneme sınavı uyguladık. Deneme sınavını organize eden Muhsin YAZAR hocamıza ve sınavlarda gözetmenlik yapan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Katkılarından dolayı İspir Belediye Başkanı Sayın Ahmet COŞKUN'a ve Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa ARSLAN'a teşekkür ederiz.

İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yılında kurtuluş mücadelesi veren bütün kahramanlarımızı rahmetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve on ilimizi etkileyen depremde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönemin 2. Yarısında göstermiş oldukları çaba ve örnek davranışlarıyla ön plana çıkan öğrencilerimiz Onur Kurulumuz tarafından belirlendi. Öğrencilerimizi örnek davranış ve çabalarından dolayı tebrik eder, onların yetişmesinde emeği olan ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Masa Tenisi Erkek Takımımız Erzurum İkincisi

Okul Sporları Erzurum Masa Tenisi Gençler İl Müsabakalarına erkek ve kız takımı olarak katıldık. Okulumuz erkeklerde Erzurum ikincisi oldu. 9. Sınıf öğrencilerimizden oluşan kız takımımız ise müsabakaları beşinci olarak tamamladı.

Erkek Takımımız;

Yunus Emre KORKUT

Muzaffer Yağız KARATEKE

Cevdet ARSLAN

Efecan AÇIKEL

Kız Takımımız;

Elifnaz KAHVECİ

Sıla YILMAZ

Sedanur PARLAK

Ayşe Şevval YILDIZ

Derya KORKUT

Öğrencilerimizi gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik eder, öğrencilerimizi müsabakalara hazırlayan Müdür Yardımcımız Murat YILMAZ hocamıza çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Ayrıca bizlere ulaşım desteği veren İspir Belediyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin SERTKAYA'ya ve Erzurum'da öğrencilerimizle yakından ilgilenen Erzurum Gençlik Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Yaşar ELEN hocamıza teşekkür ederiz.

Okulumuzda birinci ara tatil öncesinde 9,10, ve 11. sınıflarımıza 1. Gelişim İzleme Sınavı, 12. sınıflarımıza ise 4. TYT sınavı yapıldı. Bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kaymakamımız Sayın Murat ACAR okulumuzu ziyaret etti. Sayın Kaymakamımız ve Okul Aile Birliği Başkanımız Recep ARSLAN'ın girişimleri sonucu Kalyon İnşaat desteğiyle yeniden düzenlenen konferans salonumuzda incelemelerde bulundu.

Kaymakamımıza okulumuza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz.

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası (Yerli Malı Haftası) kutlandı. Öğrencilerimizde yerli tüketimin bilinçli olarak artması amacıyla yerli malı kullanımının önemi  vurgulandı.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönemin 1. Yarısında göstermiş oldukları çaba ve örnek davranışlarıyla ön plana çıkan öğrencilerimiz Onur Kurulumuz tarafından belirlendi. Öğrencilerimizi örnek davranış ve çabalarından dolayı tebrik eder, onların yetişmesinde emeği olan ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.