İspir Anadolu Lisesi olarak her türlü bağımlılıkla mücadelede Yeşilayın yanındayız.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç Federasyonunun ortaklaşa düzenlediği Gençler Okul Sporları Satranç Turnuvasında okul takımımız 26 okul takımı arasında 6. olmuştur. Takımımızı turnuvaya hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Murat YILMAZ hocamızı ve okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz Kerim Haktan ALP, Semih ÇAKIR, İsmail ATEŞ, Ahmet Said ÇAVDAR'ı tebrik ederiz.

Okul Futbol Takımımız Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Erzurum Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Turnuvasını 4. olarak tamamladı. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Tem

Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir..

Tem

2020-21 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet töreni okulumuzun bahçesinde yapıldı. Törene 12. sınıf öğrencilerimiz, velileri ve öğretmenlerimiz katıldı. Saygı duruşu ve İstikklal Marşı ile başlayan törende Okul Müdürümüz Sinan YAŞAR açılış konuşmasını yaptı. Daha sonra okul birincimiz Edanur DEMİRTAŞ törene katılanlarla duygu ve düşüncelerini paylaştı. Okul müdürümüz tarafından okul birinci,mize plaket verildi. Mezuniyet pastasının kesilmesi ve kep atma töreniyle devam eden program düzenlenen mini eğlence ile sona erdi. Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.

May

Okulumuzda devam eden çevre düzenlemesi çalışmalarımız kapsamında fidan dikim programı gerçekleştirdik.