Etiket Sonuçları: ayın öğrencileri

May

Onur Kurulumuz okulumuzda ayın öğrencilerini belirledi. Gösterdikleri gayret ve örnek davranışlarıyla Nisan ayında ön plana çıkan öğrencilerimizi tebrik eder, onlara destek olan öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Onur Kurulumuz okulumuzda ayın öğrencilerini belirledi. Gösterdikleri gayret ve örnek davranışlarıyla Şubat ayında ön plana çıkan öğrencilerimizi tebrik eder, onlara destek olan öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Onur Kurulumuz okulumuzda ayın öğrencilerini belirledi. Gösterdikleri gayret ve örnek davranışlarıyla Aralık ayında ön plana çıkan öğrencilerimizi tebrik eder, onlara destek olan öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Onur Kurulumuz okulumuzda ayın öğrencilerini belirledi. Gösterdikleri gayret ve örnek davranışlarıyla Kasım ayında ön plana çıkan öğrencilerimizi tebrik eder, onlara destek olan öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Onur Kurulumuz okulumuzda ayın öğrencilerini belirledi. Gösterdikleri gayret ve örnek davranışlarıyla Ekim ayında ön plana çıkan öğrencilerimizi tebrik eder, onlara destek olan öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.